Návrh řešení internetového obchodu - Zháněl, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Práce se zabývá návrhem řešení internetového obchodu. Popisuje základní a nejvhodnější kroky při zavádění prodeje přes internet.

This work deals with the suggestion of e-shop solution. It describes basic and the most appropriate steps to load selling by the internet.
The project of the solution for internet commerce
Keywords: internetový obchod; elektronický obchod; elektronické podnikání; e-komerce; internet shop; electronic shop; electronic business; e-commerce