Rozvoj hodnotové nabídky podniku - Brauner, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Tato diplomová práce se věnuje rozvoji hodnotové nabídky společnosti, která působí na trhu se službami v požární ochraně. Diplomová práce na základě teoretických východisek a provedených analýz vytváří návrhy pro strategický rozvoj dané společnosti.

This thesis focuses on the development of the value proposition of a company operating in the fire protection services market. Based on the theoretical background and analyses, the thesis develops proposals for the strategic development of the company.
Development of the value proposition of the company
Keywords: hodnotová nabídka; model hodnotové nabídky; požární ochrana; služby; obchodní model; value proposition; value proposition canvas; fire protection; services; business model