Rovné příležitosti ve stavebnictví - Řeháková, Adéla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Bakalářská práce „Rovné příležitosti ve stavebnictví“ se zabývá rovností pracovních příležitostí pro muže a ženy, skloubením rodinného a pracovního života, alternativními pracovními úvazky a zaměstnáváním absolventů. V teoretické části je problematika nastíněna a v praktické části je na základě hypotéz provedeno a vyhodnoceno dotazníkové šetření. Dle vyhodnocení šetření jsou navrženy kroky ke zlepšení rovných příležitostí ve stavebních podnicích.

Bachelor’s thesis "Equal Opportunities in Construction Engineering" deals with gender equality of employment opportunities, work-life balance, alternative employment and employment of graduates. Basic terms are introduced in the theoretical part. Based on the hypotheses carried out questionnaire survey is evaluated in the practical part. According to the evaluation of the investigation, steps are proposed to improve equal opportunities in construction companies.
Equal Opportunities in Construction Engineering
Keywords: Stavební podnik; rovné příležitosti; diverzita; diskriminace; management; skloubení rodinného a pracovního života; Construction company; equal opportunities; diversity; discrimination; management; work-life balance