Databázový systém pro výrobu desek plošných spojů - Procházka, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2009)
Rozbor problematiky návrhu webové databáze a její struktury pro potřeby provozu dílny na výrobu plošných spojů. Prostudování použití aplikaci určených pro vytváření, správu a zabezpečení dat databázového systému. Prostředky pro provoz webového serveru. Zásady navrhování tabulek v databázích. Konkrétní návrh struktury databáze pro systém výroby desek plošných spojů.

Analysis of problems during designing web database and their structure for requirement of manufacturer of PCBs. Study of using applications intended for creation, administration and protection of database system. Systems for operation of web server. Principles of projection tabels in databases. Design of database's structure for production system of PCBs.
Database system for printed circuit board production
Keywords: webová databáze; provoz webového serveru; zásady návrhu tabulek; web database; operation of web server; principles of projection tabels