Stavebně technologický projekt výstavby obytného souboru v Trnavě - Rumpel, Jonatán (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2024)
Predmetom diplomovej práce je vypracovanie stavebne - technologického projektu bytového domu v Trnave. Obsahom tejto práce je technická správa pre stavebne - technologický projekt, situácia širších dopravných vzťahov, časový a finančný plán, položkový rozpočet, kontrolný a skúšobný plán, 3D model, posúdenia vežového žeriavu a dosahu autočerpadiel, riešenie organizácie výstavby vrátane technickej správy a výkresu zariadenia staveniska.

The subject of this master thesis is processing of construction - technological project of apartment building in Trnava. The content of thesis is technological report, situation with broader transport relations, time and financial plan, item budget, control and test plan, 3D model, Assessment of tower crane and reach of concrete pumps, solution for construction organization including technical report and site equipment project.
Construction technology project for the construction of a residential complex in Trnava
Keywords: bytový dom; hrubá stavba; základové konštrukcie; monolitické konštrukcie; murované konštrukcie; CFA pilóty; 3D model; zariadenie staveniska; položkový rozpočet; časový harmonogram; Apartment building; rough structure; foundational structures; monolithic constructions; mansory construction; CFA piles; 3D model; construction site equipment; item budget; time schedule