Modelování a simulace příjímače komunikačního systému pro bezpilotní letadla - Hoferek, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2018)
Práce pojednává o modelování vlastností přijímače určeného pro přenos povelových informací určených pro bezpilotní letouny.

This paper deals with the modeling of receiver properties for the transfer of command information for unmanned airplanes.
Modelling and simulation of communication system receiver for unmanned aircraft
Keywords: BLOS; CPM; CNPC; Matlab; SDR; Satcom; UAV}; BLOS; CPM; CNPC; Matlab; SDR; Satcom; UAV