Statistický přehled akrobatických letounů - Jakl, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2008)
Všeobecný přehled nejvýkonnějších akrobatických letounů v současnosti. Práce zahrnuje popis a výkonnostní údaje u jednotlivých verzí, krátké představení pravidel soutěží v letecké akrobacii a statistické srovnání uvedených parametrů letounů v podobě grafů.

All round survey of higest-rating aerobatic planes. This work includes description and efficiency specifications of each single versions, short introduction into aerobatic rules and statistic comparision of mentioned characteristic in graphs.
Statistical Survey of Aerobatic Aircraft
Keywords: Akrobatické letouny; Charakteristika letounů; Popis letounů a soutěžních tříd; Porovnání parametrů; Aerobatic planes; Characteristics of planes; Description of planes and description of competition classes; Comparison of characteristics