Analyzátor HTTP provozu s webovým rozhraním - Rozsnyó, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Tato práce přináší popis návrhu teoretické a implementační části HTTP analyzátoru s webovým rozhraním. HTTP analyzátor zpracovává a ukládá odchycené HTTP pakety. HTTPry obsahuje klienta, jehož úlohou je ukládat analyzované logy do PostgreSQL databáze. Webové rozhraní poskytuje funkci správy PostgreSQL databáze a prostředek k přehlednému zobrazení statistik vytvořených z uložených logů. Správa databáze zahrnuje manipulaci s uloženými logy a administraci uživatelů přistupujících prostřednictvím webového rozhraní.

This work provides a description of the theoretical and implementation part of HTTP analyzer with a web interface. HTTP Analyzer processes and saves captured HTTP packets. HTTP Analyzer includes a client, whose task is to save analyzed logs to PostgreSQL database. Web interface provides the management of the PostgreSQL database and offers capability to readily and clearly see the statistics generated from the stored logs. Database management involves the manipulation of stored logs and administration of users accessing the web interface.
HTTP Analyzer with Web User Interface
Keywords: analýza HTTP hlaviček; HTTP analyzátor; logovaní; odchycování HTTP toku; analyzing HTTP headers; HTTP logger; HTTP analyzer; capture HTTP flow