Stavebně technologická etapa provádění podlah v Přístavbě administrativně - výrobního objektu v Kroměříži - Bureš, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Bakalářská práce řeší stavebně technologickou etapu provádění podlah v přístavbě administrativně – výrobního objektu v Kroměříži. Hlavní částí bakalářské práce jsou technologické předpisy. V technologických předpisech je popsáno provádění roznášecí vrstvy z drátkobetonu, elektrického podlahového vytápění, epoxidových stěrek, keramické dlažby a PVC. Dále bakalářská práce obsahuje řešení situace stavby se širšími vztahy dopravních tras, výkaz výměr, zařízení staveniště, časový plán, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán, bezpečnost a ochrana zdraví při práci a položkový rozpočet.

The bachelor thesis solves technological stage of realization floors of annex administrative production building in Kroměříž. In the main part of bachelor thesis there are technological regulations. There is described the realization bearing layer of wire reinforced concrete, electric underfloor heating, epoxy coating, ceramic tiles and PVC. The bachelor thesis also contains solving of the situation with wider relationships transport routes, the bill of quantities, construction site, time schedule, suggestion of machine composition, control and test plan, safety and health protection at work and itemizet budget.
Technological stage of realization floors of annex administrative - production building in Kroměříž
Keywords: Drátkobeton; epoxidová stěrka; technologický předpis; časový plán; strojní sestava; kontrolní a zkušební plán; bezpečnost a ochrana zdraví; technická zpráva; položkový rozpočet; zařízení staveniště.; Wire reinforced concrete; epoxy coating; technological regulation; time schedule; machinery; control and test plan; protection health and safety; technical report; itemizet budget; building site facilities.