Specifikace zachycování a vykazování dlouhodobého majetku ve vybrané účetní jednotce - Burget, Vojtěch (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou evidence a vykazování dlouhodobého majetku vybrané účetní jednotky, konkrétně obce. Práce se zabývá rozdílem v odepisování dlouhodobého majetku obce, rozdíly v jednotlivých metodách odepisování a vlivu jednotlivých druhů odepisování v účetnictví.

The dissertation deals with issues of accounting a reporting of fixed assets of selected entities, villages. It deals with the difference in depreciation of fixed assets of the municipality, differences in depreciation methods and the impact of different types of depreciation on the transprarency of accouting.
Specifications Accounting and Reporting of Fixed Assets in the Selected Entity
Keywords: vybraná účetní jednotka; dlouhodobý majetek; obec; účetnictví; selected entities; municapility; fixed assets; accountancy