Mateřská škola a polyfunkční objekt Želivec - příprava a realizace stavby - Král, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Diplomová práce s názvem Mateřská škola a polyfunkční objekt Želivec řeší přípravu a realizaci stavby. Cílem diplomové práce je návrh časových, finančních a věcných zdrojů. Práce obsahuje rozpočet, harmonogram, zařízení staveniště, technologický předpis, kontrolní a zkušební plán, posouzení zvedacího mechanismu a studii realizace hlavních etap. Práce je zpracována na základě technických podkladů předaných projektantem. Součástí práce je i specializace.

The masters thesis with the name Nursery school and multifunctional building Želivec solves preparation and realization of building. The aim of masters thesis is to design of time, financial and material resources. The thesis contains budget, time schedule, building-site, technological standard, control and trial plan, assessment of lifting mechanism and study of realization of the main stages. The thesis is prepared on the basis of technical documents submitted by the designer. Part of the thesis is specialization.
Nursery school and multifunctional building Želivec - preparation and realization
Keywords: Mateřská škola; rozpočet; harmonogram; zařízení staveniště; technologický předpis; kontrolní a zkušební plán; zvedací mechanismus; studie realizace hlavních etap; specializace; Nursery school; budget; time schedule; building-site; technological standard; control and trial plan; lifting mechanism; study of realization of main stages; specialization