Low-code / No-code rule based engine nad pozičními daty - Vychodilová, Natálie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2023)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací softwarového systému určeného k eliminaci programování pro vybrané procesní problémy. Navrhovaný systém umožňuje uživateli vytvářet a spravovat pravidla nad pozičními daty. Práce se věnuje návrhu databáze, návrhu serverové a klientské části aplikace a uživatelského rozhraní vytvořeného pomocí no-code / low-code implementace. Návrh systému určeného pro vykonávání pravidel nad pozičními daty vychází ze znalostí technologie UWB a RTLS systémů.

This thesis is focused on the design and implementation of a software system intended to eliminate programming needs for selected process problems. This system allows the user to create rules over positional data. It addresses design of the server and client parts of the application, design of the database and user interface. The design of the web application is based on knowledge of UWB technology and RTLS systems.
Low-code / No-code rule based engine for positioning data
Keywords: Low-code / No-code implementace; Rule-based engine; Real-time locating system; poziční systémy; bezpečnost a efektivnost výrobních procesů; Low-code / No-code implementation; Rule-based engine; Real-time locating system; positioning systems; safety and efficiency of production processes