Prediktivní modelování nad daty o vyhledávání letenek - Podhajecký, Viliam (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2024)
Táto bakalárska práca sa zaoberá vývojom webovej aplikácie zameranej na prediktívne modelovanie dát o vyhľadávaní leteniek. Hlavným cieľom je poskytnúť užívateľom nástroje pre informovanejšie rozhodovanie pri kúpe leteniek. Práca kombinuje metódy dolovania dát a prediktívneho modelovania s pokročilým webovým vývojom.

This bachelor's thesis focuses on the development of a web application aimed at predictive modeling of flight search data. The main goal is to provide users with tools for more informed decision-making when purchasing airline tickets. The work combines data mining methods and predictive modeling with advanced web development.
Predictive modelling on flight search data
Keywords: prediktívne modelovanie; dolovanie dát; letecká doprava; ceny leteniek; neurónové siete; strojové učenie; predictive modeling; data mining; air travel; flight prices; neural networks; machine learning