Design pohotovostního handsfree sluchátka - Dvořák, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2021)
Zadáním této bakalářské práce je navrhnout zařízení, které v případě nouze telefonicky spojí uživatele s centrem tísňového volání. Musí to být doplněk do interiéru nového vozu Škoda Kodiaq, který by nijak neovlivňoval jeho vzhled nebo výrobu. Řešením je bluetooth handsfree sluchátko, které je připojeno k systému Škoda eCall. Je po celou dobu ve vozidle nachystané pro jeho použití. Žádná automobilka podobné zařízení nenabízí, proto je ojedinělé.

The task for this bachelor work is to design a device, which can connect a user with the emergency call center in case it is needed. It has to be an accessory for the interior of the new Škoda Kodiaq vehicle and it can not affect its design or the production. The solution is a Bluetooth handsfree headset, connected to the Škoda eCall. It is always in the car ready to be used. Not a single car manufacturer offers such a device. Therefore it is so unique.
Design of Standby Handsfree Headset
Keywords: handsfree; bluetooth; Škoda eCall; Care Connect; semi grid; design; handsfree; bluetooth; Škoda eCall; Care Connect; semi grid; design