Návrh komunikačního plánu pro D.S. Leasing, a. s. - Weiterová, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Bakalářská práce pojednává o komunikačním plánu firmy D. S. Leasing, a. s. Popisuje současnou situaci ve firmě, uvádí klady a zápory této situace. Práce obsahuje návody, postupy a potřebné informace k utvoření efektivní komunikační strategie firmy.

The bachelor´s thesis is about communication plan for D. S. Leasing, a. s. It describes current situation of the company, introduces positives and negatives of this situation. The thesis includes directions, procedures and necessary information to form efficient communication strategy of the company.
Proposal of communication plan for D.S. Leasing, a. s.
Keywords: Komunikace; externí komunikace; interní komunikace; komunikační systémy; komunikační strategie; Communication; external communication; internal communication; communication systems; strategy of communication