Administrativní budova - Erlebach, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Tato práce se zabývá návrhem železobetonové lokálně podepřené stropní desky nad 1NP administrativní budovy a vypracováním výkresové dokumentace. Vnitřní síly jsou vypočteny programem RFEM. Pro kontrolu je proveden výpočet metodou součtových momentů.

The calculations of internal forces are made by a computer program called RFEM. The simplified sum method is used in order to confirm the accuracy of the RFEM results.
Administration Building
Keywords: lokálně podepřená stropní deska; Protlačení; zatěžovací stavy; kombinace; vnitřní síly; ohybové momenty; metoda součtových momentů; metoda konečných prvků; locally supported slab; Punching; load cases; combination; internal forces; bending moments; symplified sum method; symplified sum method; finite element method