Skončení pracovního poměru - Kocmanová, Romana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
V předložené bakalářské práci rozebírám problematiku skončení pracovního poměru. Hlavním cílem je odhalit nejčastější problémy a nedostatky, kterých se vybraná společnost v oblasti skončení pracovního poměru dopouští, a nalézt optimální řešení, jak těmto problémům předcházet.

In the presented bachelor thesis, I analyse termination of employment. The main aim is to disclose the most common problems and drawbacks, which are commited by the chosen company in the area of the termination of the employment and find the optimal solution how to prevent such problems.
Termination of Eploynemt
Keywords: Pracovní právo; zákoník práce; pracovní poměr; pracovní smlouva; zaměstnavatel; zaměstnanec; Labour law; Labour Code; employment; employment contact; employer; employee