Zobrazení 3D scény ve webovém prohlížeči - Zvěřina, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací aplikace zobrazující diagnostické informace o stavu automobilu s využitím 3D vizualizace. Aplikace umožňuje v reálném čase zobrazovat varování související s poruchami dílů automobilu, jako jsou například vady motoru, či nízký tlak v pneumatikách. Aplikace je postavena na technologii WebGL, knihovně Three.js a běží v prostředí internetového prohlížeče.

This Bachelor's thesis deals with design and implementation of application displaying car's diagnostic information using 3D visualization. Application allows real-time displaying of warnings related to car parts malfunctions, such as engine failure, or low tire pressure. Aplication is based on WebGL technology, Three.js library and runs in a web browser.
Displaying 3D Graphics in Web Browser
Keywords: WebGL; Javascript; 3D; uživatelské rozhraní; webová aplikace; diagnostika automobilu; shader; WebGL; Javascript; 3D; user interface; web application; car diagnostics; shader