Problematika penzijního připojištění pracovníků společnosti Alca plast s.r.o. - Hýblová, Barbora (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Diplomová práce analyzuje problémy, které souvisejí s penzijním připojištěním zaměstnanců společnosti Alca plast, s.r.o. Obsahuje návrh na výběr vhodného penzijního fondu a návrhy plateb příspěvků na penzijní připojištění jednotlivých zaměstnancům s cílem minimalizovat náklady společnosti.

This diploma work analyse probléme connected with supplementary pension insurance of Alca plast, s.r.o. copany. It includes a draft of choice of an adequate pension fond and propsal of employer s contribution payments of pension insurance for individua employees with the purpose to eliminace company costs.
Problems of pension insurance of employees in a company Alca plast s.r.o.
Keywords: Penzijní připojištění; penzijní fond; účastník penzijního připojištění; scoring model; fuzzy logika; stanovy penzijního fondu; plán penzijního fondu; hospodaření penzijního fondu; náklady; státní podpora.; Superannuation scheme; superannuation fund; planholder; scoring model; fuzzy logika; articles of association; plan superannuation fund; management superannuation fund; costs; national assistance.