Stavebně technologický projekt výrobní a skladovací haly ve Vlkoši u Kyjova - Prokop, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2022)
Cílem této diplomové práce je vytvoření stavebně technologického projektu výrobní a skladovací haly Ahorn CZ, s.r.o. V rámci této práce byla zpracována technická zpráva, studie realizace hlavních technologických etap, projekt zařízení staveniště, časový a finanční plán stavby, návrh hlavních stavebních strojů a mechanismů, položkový rozpočet a časový plán. Dále práce obsahuje dva technologické předpisy a dva kontrolní a zkušební plány.

The aim of this diploma thesis is to create a construction-technological project of the production and storage hall Ahorn CZ, s.r.o. As part of this work, technical report, study of the implementation of the main technological stages, project of the construction site equipment, time and financial plan of the construction, design of the main construction machines and mechanisms, item budget and time schedule were prepared. Further the thesis contains two technological regulations and two control and test plans.
Construction technological project of the production and storage hall in Vlkoš u Kyjova
Keywords: Výrobní a skladovací hala; technická zpráva; zařízení staveniště; technologický předpis; kontrolní a zkušební plán; časový plán; položkový rozpočet; prefabrikovaný skelet; návrh hlavních strojů; Production and storage hall; technical report; construction site equipment; technological regulation; control and test plan; time schedule; item budget; prefabricated skelet; the design of main machines