Vytápění polyfunkčního domu - Macík, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Obsahem této bakalářské práce je zpracování vytápění a přípravy teplé vody. Objekt je řešen jako rekonstrukce bytového domu a k němu přilehlému druhému objektu. Pro zdroj tepla je zvolen plynový kondenzační kotel. V teoretické části se seznámíte se základními druhy armatur otopných těles.

The content of bachelor´s thesis is solution for heating and warm water preparation. This is the reconstruction of the building and another building close to it. The source of heat is a gas condensing boiler. The teoretical part is description of radiator´s armaturen.
Heating of multifunctional building
Keywords: vytápění; tepelné ztráty; dimenze potrubí; příprava teplé vody; plynový kondenzační kotel; termostatické ventily; termostatické hlavice; šroubení; heating; heat loss; dimensioning of pipeline; warm water preparation; gas condensing boiler; thermostatic valves; thermostatic heads; return valves