Tvorba vnitropodnikových směrnic - Malášek, Robert (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou tvorby vnitropodnikových směrnic ve společnosti Slévárna Kuřim a.s. V teoretické části je zaměřena na vnitropodnikové směrnice a jejich tvorbu obecně. Ve druhé, praktické, části se zabývá charakteristikou společnosti Slévárna Kuřim a.s. a významem a využitím vhodných směrnic, které budou splňovat požadavky společnosti při běžné každodenní činnosti.

Bachelor thesis is focused on creating internal guidelines for the Slévárna Kuřim a.s. company. Theoretical part focuses in general at internal guidelines and their creation. The second, practical, part deals with characteristics of the Slévárna Kuřim a.s. company and the meaning and application of the suitable guidelines that are used on daily basis.
Creating Internal Guidelines
Keywords: účetní jednotka; účetnictví; vnitropodnikové směrnice; accounting entity; accountancy; internal guidelines