Novostavba mateřské školy - Keprt, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2020)
Diplomová práce se zabývá řešením projektové dokumentace novostavby mateřké školy v Jedovnicích. Objekt se skládá ze šesti tříd, zázemí pro tyto třídy a učitele, zázemí pro vedení školy a kuchyni. Jedná se o samostatně stojící, nepodsklepený dvoupodlažní. Parkovací stání je řešeno parkovištěm vedle objektu. Dům je osazen do mírně svažitého terénu. Hlavní vstupy do objektu jsou situovány na sever, severo-východ a jiho-západ. Objekt je navržen z konstrukčního systému HELUZ.

Themaster’sthesisdealswithdesigndocumentationofanewbuildingkindergartenin Jedovnice. The property consists of six classroom, background for these classes and forteachers, background for school management and kitchen. It is a detached, two-storey building without a basement. Parking space is solved by parking in next of the building. The house is fitted to slightly sloping terrain. The main entrances to the building are situated to the north, north-east and south-west. The building is designed from the struktural systém HELUZ.
New Built Kindergarten
Keywords: projektová dokumentace; mateřská škola; dvoupodlažní; plochá střecha; kuchyně.; Desing documentation; kindergarten; two-storey; flatroof; kitchen.