Financovanie projektu výstavby podnikateľského inkubátoru pomocou fondov EU - Vavrinčíková, Monika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2011)
Diplomová práca je zameraná na financovanie projektu v neziskovej sfére. Práca sa zaoberá financovaním projektu prostredníctvom čerpania nenávratného finančného príspevku z fondov Európskej únie. Zadávateľom tohto projektu je mesto Piešťany. Predmetom projektu je realizácia výstavby podnikateľského inkubátoru.

The thesis is focused on project financing in the non-profit sphere. The paper deals with the financing of the project by spending irreversibly financial contribution from European Union funds. The sponsor of this ride is the town of Piešťany. The goal of this project is the realization of building a business incubator.
Financing the Construction of a Business Incubator Using EU Funds
Keywords: Evropská Únia; Fondy EÚ; nenávratný finančný príspevok; financovanie projektu; podnikateľský inkubátor; mesto Piešťany; Podpora spoločných služieb pre podnikateľov; The European Union; EU funds; non-reimbursable contribution; project financing; business incubator; the city of Piešťany; Joint support services for entrepreneurs