Cloudová služba netBackup - Marečková, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Tato diplomová práce se zaměřuje na službu netBackup a její bližší prozkoumání. Výstupem mé práce budou analýzy, podklady pro obchodníky a celkové zhodnocení služby pro marketing. První část obsahuje teoretické pojmy. V druhé části jsou základní informace o firmě a analýzy produktu. Třetí část pak popisuje jednotlivé praktické části.

This diploma thesis focuses on the netBackup service and its closer research. The output of my work will be analyzes, materials for salespeople and overall evaluation of marketing services. The first part contains theoretical concepts. The second part provides basic information about the company and product analysis. The third part then describes the individual practical parts.
Cloud Service netBackup
Keywords: Zálohování; cloud; marketing; Backup; cloud; marketing