Rodinný dům s kosmetickým salonem v Doksech u Kladna - Dudková, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Projektová dokumentace řeší rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami a kosmetickým salonem v Doksech u Kladna. Rodinný dům je částečně podsklepený a má tři nadzemní podlaží. V prvním nadzemním podlaží je situován kosmetický salon, vstup do bytů a garáž pro dva osobní automobily. V druhém a třetím nadzemním podlaží jsou dvě bytové jednotky. Objekt je zastřešený sedlovou střechou se dvěma úrovněmi hřebenů.

The project deals a detached house with two housing units and cosmetic salon in Doksy near Kladno. The detached house has a partial basement and it has three aboveground floors. Cosmetic salon, entrance to the flats and garage for two cars are located in first aboveground floor. Two housing units are located in second and third aboveground floor. The building is covered with a gable roof. The gable roof has two level of top.
The detached house with cosmetic salon in Doksy near Kladno
Keywords: Rodinný dům; bytová jednotka; kosmetický salon; částečné podsklepení; nadzemní podlaží; sedlová střecha; Detached house; housing units; cosmetic salon; partial basement; aboveground floor; gable roof