Studie skladového hospodářství pro nákup vybraných materiálových prvků - Klimovič, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Téma bakalářské práce se nazývá studie skladového hospodářství pro nákup vybraných materiálových prvků. Bakalářská práce je rozdělena do šesti hlavních kapitol, ve kterých se zabývám problematikou zeštíhlení skladového hospodářství ve vybrané firmě. V první kapitole jsou popsána teoretická východiska. V rámci druhé kapitoly bude blíže představen podnik, jenž jsem si vybral, a ve kterém jsem několik let pracoval. V kapitole třetí se věnuji aktuální situaci skladového hospodářství ve firmě, kde přesně popíšu budovu momentálního skladu materiálových zásob, který je pro mou studii nejdůležitější. Čtvrtá a pátá kapitola patří nastínění aktuálního stavu skladového hospodářství a nákupních procesů ve společnosti. V šesté jsou pak uvedeny podmínky realizace návrhů z předchozích kapitol.

The topic of the bachelor thesis is a study of warehouse management for the purchase of selected material elements. The bachelor thesis is divided into six main chapters, in which I deal with the issue of lean warehouse management in a selected company. The first chapter describes the theoretical background. Within the second chapter, the company I have chosen, in which I have worked for several years, will be introduced in more detail. In chapter three, I will discuss the current situation of the warehouse management in the company, where I will describe exactly the building of the current material inventory warehouse, which is the most important for my study. The fourth and fifth chapters belong to outlining the current state of warehouse management and purchasing processes in the company. The sixth then presents the conditions for the implementation of the suggestions made in the previous chapters.
Warehouse management study for the purchase of selected material elements
Keywords: Skladové hospodářství; nákupní procesy; podmínky realizace; materiálové zásoby; hutní materiál; ochranně pracovní pomůcky; výrobní program; dodavatelé; zákazníci; Warehouse management; purchasing processes; implementation conditions; material inventory; metallurgical material; protective work equipment; productionprogram; suppliers; customers