Sidlo stavební firmy - Malý, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Diplomová práce zpracovává projektovou dokumentaci pro objekt sídla stavební firmy. Budova je rozdělena na administrativu a drobnou výrobu. V budově se nachází vstupní hala s recepcí, kanceláře, zasedací místnost, zázemí pro zaměstnance, výtah a dílny. V suterénu se nachází podzemní garáže. Objekt se bude nacházet v obci Střítež u Pooličky. Zastavěná plochaobjektu je 1088m2. Svislé nosné konstrukce jsou zděné, vodorovné konstrukce jsou tvořeny prefabrikovanými železobetonovými panely, konstrukce střechy je tvořena dřevěnými vazníky.

This thesis processes project documentation for headquarters of construction company. Main purpose of building is to facilitate administrative nd manufacturing needs of the company. Building contains of reception, offices, meeting room, restrooms and lock rooms for employees, elevator and workshops. There is underground garage in the basement. Building is going to be situated in Stritez u Policky. Building takes up 1088m2 of land. Vertical structures are mainlymade of concrete and brick blocks. Horizontal structures are made of reinforced concrete panels, roof structure is made of wooden trusses.
Head Office building company
Keywords: projektová dokumentace; vícepodllažní; podsklepená stavba; sídlo stavební firmy; dílny; WC; kanceláře; recepce; návštěvní místnost; podzemní garáže; svislé nosné konstrukce; vodorovné nosné konstrukce; železobetonový panel; dřevěný vazník; project documentation; multi-storey building with basement; construction company headquarters; workshops; WC; offices; reception; meeting rooms; underground garage; vertical structures; horizontal structures; prestressed concrete panel; timber truss