Polyfunkční dům ve Vsetíně - Dvořák, Roman (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2021)
Předmětem této diplomové práce je projektová dokumentace polyfunkčního domu. Objekt je umístěn v obci Vsetín, v rovinatém terénu. Stavba je rozdělena na objekty A,B,C. Objekty A a C jsou navrženy jako bytové domy, objekt B slouží jako kanceláře. Budova je podsklepená, má čtyři nadzemní podlaží a je zastřešen jednoplášťovou plochou střechou. Nosný systém objektu je z broušených keramických tvárnic Heluz Family 30 zateplený kontaktním zateplovacím systémem, konstrukce suterénu a stropy jsou monolitické železobetonové. Součástí projektové dokumentace je požárně bezpečnostní posouzení stavby, tepelně technické posouzení a posouzení na akustiku a denní osvětlení.

The subject of this diploma thesis is design documentation of a multifunctional building. The object is located in village of Vsetín, set in flat terrain. The building is divided to 3 objects. Objects A and C are designed as a residential buildings, object B is the office building. The multifunctional building is with basement, it has four above-ground floors and its roofed with warm flat roof. The structural system of a building is made from ceramic blocks Heluz Family 30 with etics, structures and ceillings are made of cast-in-place reinforced concrete. The part of documentation is fire safety assessment, thermal assessment, acoustic assessment and the daylighting assessment.
Multifunctional building in Vsetín
Keywords: Polyfunkční dům; podsklepený objekt; Heluz Family 30; kontaktní zateplovací systém; plochá jednoplášťová střecha; monolitické konstrukce; Multifunctional building; building with basement; Heluz Family 30; etics; warm flat roof; reinforced concrete