Novostavba rodinného domu v Brně - Záleský, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Bakalářská práce se zabývá projektovou dokumentací řadového rodinného domu pro čtyřčlennou rodinu. Novostavba je situována v okrese Brno-město, v katastrálním území Brno-Obřany. Objekt je navržen jako zděná technologie z tvárnic POROTHERM, příčného nosného systému se dvěma nadzemními podlažími. Objekt je zastřešen pultovou střechou ze dvou střešních rovin opačného sklonu.

This thesis deals with the design documentation terraced house for a family of four. The new building is located in the district of the City of Brno in Brno cadastral-defense. The building is designed as a technology of masonry blocks POROTHERM, cross-carrier system with two floors. The building is covered with a shed roof of the two roof planes of the opposite slope.
New-Built Residential Building in Brno
Keywords: Rodinný dům; řadový; dvoupodlažní; pultová střecha; Family house; terraced; two-floored; shed roof