Rodinný dům s provozovnou - Koršala, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Hlavním cílem je zhotovení projektu podle technických norem, zákonů, technických předpisů pro provedení stavby. Dokumenty stanovují urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení, popis konstrukcí a požadovaných informací o stavbě, výkresy pro provádění. Úkolem bakalářské práce je řešení projektové dokumentace pro provedení stavby na téma rodinný dům s provozovnou. Výkresová dokumentace byla zrealizována v programu ArchiCAD. Stavba je určena k celoročnímu bydlení. Objekt je nepodsklepený se dvěma nadzemními podlažími. Provozovna bude využívána jako kadeřnictví. Objekt je ze systému Porotherm, zastřešen sedlovou střechou.

The main objective is making the project according to technical standards, laws, technical regulations for building construction. Documents provide for urban, architectural and engineering solutions, design and description of the required information about the construction, plans for implementation. The task of the thesis project documentation solution for building construction on a house with a family establishment. The drawings were executed in ArchiCAD. The building is designed homes. The building with two floors. Premises will be used as a hairdresser's. The building is from the system Porotherm, covered with a gabled roof.
Family business house
Keywords: Rodinný dům s provozovnou; bakalářská práce; kadeřnictví; Porotherm; sedlová střecha; Family house with a plant; bachelors thesis; hairdresser's; Porotherm; gabled roof