Návrh firemní databáze pomocí SQL Serveru a její následné využití v intranetu - Šístek, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Cílem bakalářské práce je návrh funkčního a jednoduchého, ale přitom mocného, databázového firemního systému pro evidenci potřebných dat pro firmu. Návrh databázových struktur a logických schémat. Hlavním cílem je zrychlení běžné práce a především možnost rychlého získání dat pro různé operační procesy.

The purpose of this bachelor’s thesis is design of functional and single company’s database system for evidence needed data in company. Design of database structure and logical diagrams. Main purpose is to get faster work and faster data mining for different operations.
Design of company SQL database and her using in intranet
Keywords: databáze; firemní databáze; SQL; intranet; entity; database; company database; SQL; intranet; entities