Elektronické obchodování na finančních trzích - Antoš, Milan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Tato práce se zabývá analýzou elektronického obchodování na finančních trzích. Popisuje základní principy fungování některých elektronických transakčních mechanizmů, které jsou běžně aplikovány v reálném prostředí finančních trhů.

This work puts mind to electronical trading on financial markets analysis. It describes basic principles of how some electronical transaction mechanizms, which are commonly used in real financial market conditions, work.
Electronical trading on financial markets
Keywords: elektronické obchodování; kapitálový trh; market maker; kotace; SPAD; investor; broker; aukční režim; databáze; electronical trading; market maker; quotation; SPAD; investor; broker; auction mode; database