POUTNÍ TRADICE NA BROUMOVSKU - Kubát, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Nalezení smyslu architektury v kraji Broumovska. A obnovení poutních tradic tamtéž.

Finding the meaning of architecture in the Broumov region and restoring the pilgrimage tradition as well.
RESTORING THE PILGRIMAGE TRADITION
Keywords: pouť Broumovsko církev krajina; pilgrimage Broumov church countryside