Skladovací hala č. 2 v Rousínově - stavebně technologický projekt - Gottvaldová, Denisa (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2021)
Předmětem mé diplomové práce je stavebně-technologické řešení realizace stavebního objektu skladovací haly v Rousínově. V práci je zpracován časový a finanční plán pro všechny stavební objekty akce Skladovací haly, Rousínov. Pro stavební objekt hala č. 2 byla zpracována technická zpráva, studie realizace jednotlivých etap stavby, návrh a posouzení dopravních tras, návrh zařízení staveniště a návrh strojní sestavy. Byl zpracován položkový rozpočet s výkazem výměr a časový plán výstavby. Pro proces realizace drátkobetonové průmyslové podlahy byl vyhotoven technologický předpis a kontrolní a zkušební plán. V rámci diplomové práce byl zpracován technologický předpis pro realizaci železobetonové opěrné stěny. V hlukové studii byl zkoumán a posouzen vliv hluku ze staveniště. Byly zpracovány environmentální požadavky pro objekt skladovací haly č. 2.

The subject of my diploma thesis is a construction-technological solution for realization of a storage hall in Rousínov. The work deals with a time and financial plan for all buildings of the project Storage Hall, Rousínov. A technical report, a study of the implementation of the construction’s individual stages, a design and assessment of transport routes, a design of the construction site equipment and a design of the machinery were prepared for the building No. 2. An itemized budget with a statement of acreage and construction schedule was prepared. A technological regulation and a control and test plan were prepared for the implementation process of the wire-reinforced concrete industrial floor. Within the diploma thesis, a technological regulation for the implementation of a reinforced concrete retaining wall was prepared. Noise pollution caused by the construction site was examined and evaluated in a noise study. The environmental requirements for the storage hall building No. 2 were processed.
Storage hall No. 2 in Rousínov - construction-technological project
Keywords: Skladovací hala; objekt; zařízení staveniště; rozpočet; časový plán; drátkobetonová podlaha; opěrná stěna; strojní sestava; technologický předpis; autojeřáb; Rousínov; železobetonové prefabrikované prvky.; Storage hall; building; construction site equipment; budget; time schedule; wire-reinforced concrete floor; retaining wall; machine set; technological regulation; truck crane; Rousínov; reinforced concrete prefabricated elements.