Návrh elektronického obchodu pro malého podnikatele - Kopecký, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh a vytvoření nízkonákladového e-commerce řešení pro malého podnikatele. Práce zahrnuje, kromě teoretických východisek, analýzu požadavků podnikatele a z nich vycházející výběr vhodné e-commerce platformy prostřednictvím vícekriteriálního rozhodovacího modelu. Součástí práce je také část s návrhy vlastního řešení, kde je uveden podrobný postup tvorby e-shopu na platformě Shoptet.

This bachelor thesis focuses on the design and creation of a low-cost e-commerce solution for a small business owner. The thesis includes, in addition to the theoretical background, the analysis of the entrepreneur's requirements and the resulting selection of a suitable e-commerce platform through a multi-criteria decision model. The thesis also includes a section with the design of the actual solution, where a detailed procedure for creating an e-shop on the Shoptet platform is presented.
E-commerce Design for a Small Business Owner
Keywords: Elektronický obchod; e-shop; Shoptet; vícekriteriální rozhodovací model; implementace; digitalní obchodování; E-commerce; e-shop; Shoptet; multi-criteria decision model; implementation; digital commerce