Sběr procesních dat a jejich prezentace v cloudovém prostředí - Prasek, Šimon (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2023)
Tato práce se zabývá využitím průmyslových informačních platforem v prostředí cloudu. Cílem práce je vymyslet demonstrátor pro platformu AVEVA Insight, vytvořit k němu technickou dokumentaci, zprovoznit jeho hardwarové a softwarové zapojení a následně toto řešení otestovat.

his thesis deals with the use of industrial information platforms in a cloud environment. The aim of the work is to create a demonstrator for the AVEVA Insight platform, to prepare technical documentation for it, to make its hardware and software integration operational and afterwards to test the solution.
Process data collection and their presentation in cloud environment
Keywords: AVEVA Insight; cloud; data; HMI; PLC; IoT; IIoT; gateway; demonstrátor; AVEVA Insight; cloud; data; HMI; PLC; IoT; IIoT; gateway; demonstrator