Návrh podpůrné aplikace pro správu obcí - Pacal, Václav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh webové aplikace pro soukromou společnost jako produkt. Součástí bakalářské práce je analýza současné digitalizace územních samospráv. Samotný návrh aplikace obsahuje případy užití aplikace, uživatelské rozhraní, návrh databáze a další technické požadavky. Závěr se věnuje ekonomickému zhodnocení návrhu.

The bachelor thesis focuses on the design of a web application for a private company as a product. Part of the bachelor thesis is an analysis of the current digitization of local governments. The application design itself includes cases of application use, user interface, database design and other technical requirements. The conclusion deals with the economic evaluation of the design.
Design of a Support Application for Municipal Administration
Keywords: webová aplikace; elektronický podpis; datová schránka; eidentita; ER diagram; vývojový diagram; web application; electronic signature; data box; eidentity; ER diagram; flow chart