Sada testů GUI instalačního nástroje Anaconda - Sedlák, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2013)
Cílem této práce je prozkoumat principy a dostupné nástroje pro automatizované testování grafického uživatelského rozhraní. Jeden z těchto nástrojů je rozšířen a použit pro návrh a implementaci testů instalace linuxové distribuce Fedora programem Anaconda. Je implementována možnost dynamického generování testovacích případů z menších částí.

The aim of this work is to examine principles and tools for automated graphical user interface testing. One of this tools is chosen and modified for implementation of testsuite of Fedora Linux installation using Anaconda. Dynamic generation of test cases from smaller parts is also implemented.
Testsuite of Frontend of Installation Tool Anaconda
Keywords: automatizované testování; testování GUI; testování programu Anaconda; automatizace instalace; Fedora; test automation; GUI testing; Anaconda testing; installation automation; Fedora