Automatizovaný zahradní systém pro venkovní použití - Stupka, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2021)
Cílem této semestrální práce je navrhnout a realizovat automatizovaný zavlažovací systém pro užití v rodinném domě na platformě Raspberry Pi a procesorech AVR s možností automatického přizpůsobení venkovním teplotním a vlhkostním podmínkám. Návrh také zahrnuje webové rozhraní pomocí rozhraní NodeRED pro ruční ovládání a sledování sesbíraných dat z jednotlivých bezdrátových modulů snímačů.

The aim of this semester work is to design and implement an automated irrigation system for use in a family house based on the Raspberry Pi platform and AVR processors with the possibility of automatic adaptation to outdoor temperature and humidity conditions. The design also includes a web interface using the NodeRED interface for manual control and monitoring of data collected from individual wireless sensor modules
Automated garden system for outdoors
Keywords: Automatizace zahrad; bezdrátová komunikace; Raspberry Pi; Atmega328P; C; Python; IoT; nRF24L01; Garden automation; Wireless communication; Raspberry Pi; Atmega328P; C; Python; IoT; nRF24L01