Návrh na implementaci metodiky rozhodovacího stromu při investičním rozhodování ve firmě - Krejčířová, Magda (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Předmětem této diplomové práce je využití metodiky rozhodovacích stromů při investičním rozhodování ve společnost EXPECT-IT, s.r.o. Použití navrhovaného rozhodovacího modelu umožňuje vybrat nejlepší řešení z dostupných variant návrhů. Součástí práce jsou vlastní návrhy řešení a zhodnocení přínosu těchto návrhů řešení.

This master's thesis concerns the use of the methodology of the decision tree in the investment decision making. The proposed decision model provides the best solution from the available options for the EXPECT-IT ltd. company. This thesis contains also a range of own proposals followed by their evaluation.
Proposal for Implementation of the Decision Tree’s Method in Context with Investment Decisions
Keywords: Rozhodování; rozhodovací strom; pravděpodobnost; investice; riziko; Decision; decision tree; probability; investment; risk