Osobní sledování využití telefonu a aktivit s OS Android - Čurilla, Matej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2013)
Tato práce se zabývá analýzou, návrhem a implementací aplikace pro mobilní operační systém Android a legislativní stránkou takovéto činnosti. Úkolem aplikace je sledovat činnost zařízení ve formě zaznamenávání historie hovorů, zpráv SMS a polohy zařízení.

This thesis deals with the analysis, design and implementation of mobile application for the Android operating system and legislative aspect of such activity. Application's tasks is to monitor the operation of the device in a form of logging call history, text messages and location of the device.
Personal Monitoring of Activities on the Android Phone
Keywords: systém Android; sledování zařízení; historie hovorů; zprávy SMS; poloha zařízení; Android operating system; device tracking; call history; SMS messages; device location