Marketingová strategie nově vzniklé společnosti - Burešová, Michaela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
V mé diplomové práci je vypracována marketingová strategie nově vzniklé společnosti zabývající se obchodem vínem. Cílem je úspěšné etablování společnosti Víno Slovácko na trh. Sekundárním cílem bude rozšíření sortimentu, stabilizace postavení na trhu a zvýšení obratu společnosti. V první části se budu zabývat analýzou vnějšího a vnitřního prostředí a identifikací zákazníka a jeho požadavků. Na základě tohoto průzkumu následuje podrobná marketingová strategie. V marketingové strategii jsem se primárně soustředila na marketing produktu, a to nové produktové řady moravských vín.

In my thesis is elaborated marketing strategy of newly established company dealing with wine trade. The objective is successful establisment of company VÍNO SLOVÁCKO on the market. A secondary objective will be to extend the product portfolio, the stabilization of market position and increase turnover. The first part will deal with the analysis of external and internal environment and identifying customers and their requirements. On the basis of of this survey is followed by detailed marketing strategy. I primarily focused in the marketing strategy on product marketing namely new product line of Moravian wines.
Marketing Strategy of a Newly Established Company
Keywords: marketingová strategie; marketingová koncepce; zákazník; trh; analýza; marketingový mix; segmentace; marketingová komunikace; marketingový průzkum; marketing strategy; marketing concept; customer; market; analysis; marketing mix; segmentation; marketing communication; marketing survey