LABORARTORY BRNO - Bemerová, Tamara (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Projekt se zabývá řešením nárožní parcely, kterou svírají ulice Milady Horákové a Koliště. Návrh je tvořen dvěma hmotami, z nichž v jedné je umístěna galerie a druhá obsahuje doplňkové funkce jako kavárna, knihovna, přednáškový sál a podobně. Galerie tak získává samostatnou pozici a nezaniká v souboru více funkcí.

The project deals with the solution of a corner plot, which is clamped the Milada Horáková street and the Koliste street. The draft consists of two materials, one of which is a gallery and the second includes additional features as a café, library, lecture hall and the like. The gallery obtains a separate position and does not expire in the file multiple functions.
LABORARTORY BRNO
Keywords: galerie architektury; výstava; laborartory; Koliště; gallery of architecture; exposition; laborartory; Koliste