Ubytovací penzion v obci Mšené – lázně - Dudková, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Projektová dokumentace řeší stavbu ubytovacího penzionu s restaurací v obci Mšené-lázně. Objekt je částečně podsklepený a má 3 nadzemní podlaží. V prvním nadzemním podlaží je situována restaurace, provoz kuchyně a zázemí penzionu. V druhém a třetím nadzemním podlaží je celkem 22 pokojů pro hosty. Objekt je zastřešen sedlovou polovalbovou a plochou střechou.

The project deals a accommodation guest house with restaurant in Mšené-lázně. The object has a partial basement and it has three aboveground floors. Restaurant, kitchen´s operation and background of the guest house are located in first aboveground floor. A total of twenty-two guest rooms are located in second and third aboveground floor. The building is covered with gabled, half-hipped roof and flat roof.
Accommodation guest house in Mšené-lázně
Keywords: Ubytovací penzion; pokoj pro hosty; restaurace; kuchyňský provoz; částečné podsklepení; nadzemní podlaží; plochá střecha; sedlová polovalbová střecha; Accommodation guest house; guest room; restaurant; kitchen´s operation; partial basement; aboveground floor; flat roof; gabled half-hipped roof