Podnikatelský plán - Brveník, Andrej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Táto diplomová práca predstavuje návrh podnikateľského plánu pre založenie podniku s predajnou syrov. Teoretickej časti práce sa venuje vysvetleniu základných pojmov ako podnik, podnikanie a podnikateľ. V časti praktickej sa práca pretransformovala s teoretickej roviny do praktickej na plnohodnotný podnikateľský plán pre podnik.

This Master’s theses presents a draft business plan for the establishment of a cheese store. The theoretical part of the theses deals with the explanation of basic concepts such as enterprise, business and entrepreneur. In the practical part, the work was transformed from a theoretical level into a practical to a full-fledged business plan for the company.
The Business Plan
Keywords: podnikateľský plán; podnikanie; marketing; business plan; business; marketing