Rodinný dům s kadeřnictvím ve Vyškově - Kočnarová, Helena (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Projekt řeší třípodlažní rodinný dům s kadeřnictvím ve Vyškově. Objekt je částečně podsklepený, osazený do mírně svažitého terénu. V suterénu jsou situovány sklady a kotelna, vinný sklípek. První nadzemní podlaží slouží k provozním účelům. Jsou zde tři provozovny: manikúra, kadeřnictví a masáže. V prvním nadzemním podlaží na objekt navazuje garáž pro dva osobní automobily. V druhém a třetím nadzemním podlaží se nachází dva byty.

Project addressed the free-storey family house with a hairdresserś in Vyškov. The building has a partial basement and is sitting by slightly sloping terrain. In basement is situated stores, boiler room and wine cellar. The first floor is used for operational purposes. There are three premises located: manicure, hairdresserś and massage. On the first floor of the building follows the garage for two cars. In the second and third floor are two apartments.
FAMILY HOUSE WITH HAIRDRESSER'S IN VYŠKOV
Keywords: částečně podsklepený; třípodlažní rodinný dům; suterén; nadzemní podlaží; partial basement; free-storey family house; basement; first floor