Realizace hrubé spodní stavby bytového domu v Jičíně - Habartová, Lucie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Obsahem bakalářské práce je stavebně technologický projekt bytového domu v Jičíně. Práce obsahuje technologické předpisy pro provádění zemních prací a spodní stavby. Předpisy jsou doplněny návrhem strojní sestavy, kontrolními a zkušebními plány, zařízením staveniště, časovým plánem a bezpečností práce.

The content of the bachelors thesis is the construction technological project of the residential house in Jicin. The bachelors thesis includes technological regulation for earthworks and substructure. Technological regulations are supplemented by draft of the suitable machinery, inspectional and trial plans, equipment of construction site, time schedule and work safety.
Implementation of the gross substructure building residential house in Jicin
Keywords: Spodní stavba; zemní práce; základové konstrukce; stavební jáma; pažení; rozpočet; technologický postup; zařízení staveniště; strojní sestava; kontrolní a zkušební plán; bezpečnost práce.; Substructure; earthworks; foundations construcions; construction pit; shoring; budget; technological procedure; equipment of construction site; machine assemblies; inspection and trial plan; work safety.