Relaxační prostor v interiéru - Zhang, Meng Jie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Křeslo je navržené pro jedince, který potřebuje svůj vlastní klid a vyhledává úkryt, ve kterém by mohl relaxovat. Geometrický tvar má z vnějšku působit chladným a nepřístupným dojmem, aby člověk sedící v křesle měl pro sebe nerušené soukromí. Celé křeslo je složeno z pětiúhelníkových tvarů spojených do kompletního celku. Křeslo vytváří příjemné a klidné místo pro relaxaci.

The chair is designed for people who need their own peaceful space to hide and relax. The chair is put together with pentagonal shapes which ergonomically houses the human body. The geometrical structure allows the user to feel protected and cosy, almost immune to the outside world. The chair is made of oak wood and it fits for busy hotels, airports, offices and libraries.
Relaxation Space in an Interior
Keywords: Design; křeslo; relaxace; interierové vybavení; design nábytku; Design; chair; relaxation; interior equipment; furniture design