DŮM NA HRANĚ - Valašské Meziříčí, ulice Sokolská - Bulisová, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Objekt spojující centrum města s obytnou čtvrtí. Propojení mezi starým a novým. Místo pro lidi všech věkových kategorií.

Building connecting centre of the town with living quarter. Connect between old and new. A Place for people of all ages.
HOUSE ON THE EDGE – Valašské Meziříčí, Sokolská Street
Keywords: Dům na hraně; House on the edge